Hop til indhold

Hvem er vi?

Fruen i huset - stor og almægtig. Foto: Egokat.comJeg hedder Ruth. Og goddag, godaften eller godnat alt efter hvilket tidspunkt, du nu har forvildet dig ind på denne side om min egocentrede kat Ronja.

Hende kommer du til at høre mere om, eftersom det er hendes side – eller rettere mit frirum til at udgyde mine frustrationer, glæder og sorger over at bo sammen med Ronja.

Jeg er det man kalder midaldrende. Og det er jeg bestemt ikke ked af. Jeg har rigtig meget i bagagen, og min bagage er jeg stolt af. Jeg kan bruge den og gør det gerne.

Og så er jeg lige for tiden arbejdsløs. Men vil selvfølgelig gerne have et arbejde. Ikke noget med den såkaldte påstående krævementalitet her. Så hvis du har brug for mig til – tja, hvad som helst er jeg lige ved at skrive, men ja … så kontakt mig.

Hvem er Ronja?
Jeg bor sammen med Ronja. Det er ikke omvendt. Selvom hun flyttede sidst ind. Jeg føler engang imellem at jeg bor her på hendes nåde og velvillighed. Det er hendes barmhjertighedsgerning her i dette liv.

Hun flyttede ind juleaftensdag for snart 3-4 år siden. Dengang var hun en lille bedårende sag, der var fundet traskende rundt i kulden. Hun ledte efter et menneske, hun gad adoptere. Manden hun fandt, kunne desværre ikke beholde hende, så hun blev påduttet mig.

Der er skovkat i hende. Efter nuværende størrelse at dømme – nok en sibirisk en. Hun er en stor dame og vokser stadig.

Pligter
Mine pligter er meget enkle. Så enkle at så selv jeg – selvom jeg er kvinde, arbejdsløs og midaldrende, kan fatte det. Jeg skal servicere hende. Og kun hende. Jeg må ikke have andre guder end hende. Jeg må ikke …

Der er så meget jeg ikke må for hende. Men jeg føjer hende. Jeg er efterhånden prædikatet på den enlige kvinde med kat. Jeg er hende, andre lidt skæmlsk griner af i krogene. Hende, andre ikke-katte ejere ej forstår. Hende, hvis hjem bærer præg af KAT. Ikke fordi der lugter. Det må der ikke – for Ronja. Hun har verdens sarteste næse når det gælder hendes egne efterladenskaber. men ja, mit hjem skriger af, at her bor en kat med sin ejer.

Og egentlig er jeg ganske godt tilfreds.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: