Hop til indhold

Ronja is back

november 6, 2019
Ronja is back

Ronja is back

Der har været utroligt stille på denne front. Vi har alle været ramt at sygdomme og alskens mærkværdige djævelskaber. Men den værste og den største bekymring har været Ronja.

Hun har været syg – og læs: Rigtig syg. Vi havde jo taget den tunge beslutning om, at NU skulle hun forlade os. Vi ringede til diverse dyrlæger for at få en ud at give hende fred.

Vi ville ikke udsætte Ronja for yderligere stress ved at forsøge at få hende ind i transportkasse og dernæst en køretur for at afslutte i en neonbelyst ildelugtende dyrlægeklinik. Derfor ville vil have en dyrlæge ud til os, så hun kunne sove ind i trygge og kendte omgivelser.

Men selvom vores intentioner var gode, var det ikke lige sådan at finde en dyrlæge, der tager ud til katte (jo – til de store husdyr) men katte, nej – med mindre man var kunde i forvejen.

Dette var jo en anelse svært, eftersom Ronja ikke har været til en dyrlæge i de sidste 12 år. Så vi er ikke kunder hos nogle dyrlæger.

Så mens vi tænkte over denne hurdle, begyndte Ronja at blive mere og mere kvik. Hun begyndte at få pels igen. Hun begyndte at få glimt i øjnene igen. Og hun begyndte langsomt at finde sig selv igen.

Hun har overlevet og vi ved ikke rigtig, hvad hun har fejlet. Men hun er tilbage igen – i fuld vigør, bandithumør og utrolig drillesyg.

Det er så dejligt og rart, for vi har virkelig været så bekymrede for hende og triste over at sige farvel til hende.

Men … hun er her endnu 🙂

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: