Hop til indhold

Sidste frirum

marts 17, 2019
Mit sommerhus

Mit sommerhus

Ronja har i den grad indtaget huset. Hun huserer på første-salen og i skunkene. Hun ejer køkkenet, og på hendes nåde og velvilje må vi gerne være derude, også når hun spiser.

Hun elsker at ligge på spisebordet, hvor hun også har en papkasse stående, hvis vejret er grimt (udenfor), så kan man da altid ligge derinde i kassen i ly.

Hun har et gemmested på kontoret i en pose med nogle dyner og soveværelset er helt ubetinget hendes. I entreen har hun fundet eller skabt sit helt eget lille hemmelige sted: Inde i skabet, tredje hylde til højre.

Så det eneste frirum vi tobenede har er: Badeværelset. Juhu. Her er døren lukket. Her kan VI lukke døren og ørene for fruen. Ingen hoppen op på skødet. Ingen tiggeri. Ingen brok. Fra fruen. Her kan vi bare slappe af …

Forleden sad jeg i frirummet og nød stilheden. I øjenkrogen så jeg noget bevæge sig. Af gode grunde kunne jeg ikke lige reagere og finde ud af, hvad det var det var, der rumsterede.

Min første tanke var naturligvis mus. Men min fantasi kan godt være lidt mere grotesk, så jeg tænkte stor savlende rotte eller det der var værre.

Da jeg lidt efter undersøgte sagen, viste det sig, at vasketøjskurven er blevet inddraget af Ronja. Hun er ved at indrette et sommerhus, og dermed er vores sidste frirum væk …

Nu må vi til at finde et nyt. Måske drivhuset? Nå, nej, der huserer hønsene jo …

Måske skal vi bare investere i en skurvogn

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: