Hop til indhold

Lidt slidte og trætte …

marts 10, 2019
Før jeg blev nedslidt

Før jeg blev nedslidt

Det er godt nok længe siden, jeg har fået opdateret noget her. Men vi har været ramt af alskens sygdomme med dertil hørende administrativt arbejde, konsultationer på diverse sygehuse og selvfølgelig selve sygdommene, der naturligvis sætter en ud af spil.

Ronja har været en fantastisk overlæge, sygeplejerske og varme poter. Men … lige pludselig blev hun også syg. Ikke sådan syg-syg, men … ja. Hun begyndte at tabe sig gevaldigt og hendes pels blev værre og værre.

Det startede bare med nogle småsår hist og pist, men det eskalerede hurtigt og hun lignede en afpillet kat direkte hentet ind fra en kloak. Hun så forfærdelig ud.

Efter mange gode råd, eftersom ingen kan finde ud af, hvad hun fejler (andet end alderdom), får hun nu masser af gærtabletter og biothin i maden. Dette har hjulpet betydeligt, men hvergang hendes pels bliver fin, starter et nyt “hul”.

Men hun er frisk og rørig. Kan stadig irritere os, drille os og bare være den dejlige kat, vi elsker. Så vi er fulde af håb om, at vi stadig kan beholde hende længe endnu.

For hun er jo verdens bedste kat – og verdens bedste musefanger …

 

 

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: