Hop til indhold

Status over over året

december 23, 2017
Tilbageblik over året

Tilbageblik over året

Det er nu et år siden, Ronja gik fra at være lejlighedskat til en tilværelse som landbokat. Og det er jo gået forrygende, må jeg konstatere.

Trapper
Hun kendte ikke til trapper, da hun flyttede ind her på farmen, og hun var da også en kende betænkelig ved denne mærkværdige konstruktion, der kaldes trappetrin.

Men nu er hun en sand trappeartist, der mester kunsten til fulde. Både op og ned. Og ja, engang imellem falder hun da i staver på trappen og tager sig en velfortjent lur der.

 

Hverdag
For hun har en travl hverdag. Der er mange ting, hun skal tjekke og ordne. Og det er så dejligt at se, at hun er blomstret op og bare nyder livet og sine nye pligter.

Fanget - efter hård kamp

Fanget – efter hård kamp

Hun har også fundet ud af at fange mus, og det er hun eminent til. I starten tog det lidt tid for hende at finde sine jagt instinkter frem, men de er der nu.  Hun kan endda dræbe dem, hvilket hun ikke lige kunne hitte ud af i starten.

 

 

 

 

 

Farvel til andre familiemedlemmer
Det har været et spændende og udfordrende år for os alle, men Ronja er i den grad faldet til. Desværre måtte vi også sige farvel til en del af vores lille dyrefamilie.

En del høns er blevet rævens aftensmåltid – desværre. Men sådan er det jo. Bare surt og trist …

Vores indiske løbeænder blev også rævens julemiddag, og det var trist. Jeg var helt vild og glad for disse skabninger, men igen, sådan er det jo …

 

 

 

 

 

 

Største tab og savn
Men det største tab har været at miste Hanibal. Ingen tvivl om det. Alle her i huset savner ham meget, selv Ronja. De nåede at få et uforklarligt forhold til hinanden. De havde gensidig respekt og accept for hinanden, hvilket vi tobenede ikke havde håbet på, da Ronja flyttede ind.

Hanibal - Vi savner dig

Hanibal – Vi savner dig

Vi håber at 2018 vil byde på flere udfordringer – og helst af de positive. Vi har taget alle de negative i dette år. Så det kan da kun blive bedre.

Vi ønsker Jer allesammen en rigtig god jul og et godt nytår. Og husk nu på at når I pakker gaver ind, kan dette ske 🙂

God kasse og god jul

God kasse og god jul

 

 

 

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: