Hop til indhold

Fra begyndermus til noget større

oktober 5, 2017
Running diner

Running diner

Ronjas nye hobby er jo at fange mus. Hun er gået fra de små “begyndermus” til de lidt større. Men hun har ikke øvet sig nok på begyndermusene.

Forleden fik hun fat i en lidt større en af slagsen, og hun var sejrsstolt. Hun stod midt i spisestuen (!) med en sprællende mus i kæften, men man kan jo også blive lidt for kæk.

Hun kom til at slippe musen, og naturligvis stak den af. Med hende lige i rumpetten. Den slap så væk. Hun er jo blot en nybegynder udi musejagtens kunst. Men jeg tror, hun bliver verdens bedste musefanger.

Ronja har også ændret adfærd efter Hanibal døde. Hun har påtaget sig opgaven med at vogte hjemmet. Hun går sine runder med faste poteskridt og bodybuilderattitude. Så hun har en travl hverdag.

Ikke nok med at hun skal vogte hjemmet, os og lige indimellem tage en lille lur, skal hun jo også lige holde øje med ænderne, hønsene og småfuglene ude i haven. Godt nok inde bag vinduerne. Men alligevel.

Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvornår hun egentlig sover. Før i tiden, da hun var bybo, sov hun det meste af tiden. Det gør hun ikke nu. Selv om natten kan vi høre hende tonse rundt på 1. salen.

Jeg tror på, at Ronja har fået alletiders katteliv, selvom hun ikke kommer ud i haven. Hun vil gerne, men der er jeg for stor en pyllergøj. Hun bliver inde og skal passe sine vagt-pligter samt musejagt.

Og jeg tjekker altid under dynen, når jeg går i seng. Det kunne jo være, der lå en mus …

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: