Hop til indhold

Natligt eventyr!

juli 23, 2017
Hvordan kan jeg blive glemt?

Hvordan kan jeg blive glemt?

Ronja er blevet en helt anden kat, efter hun er blevet “landfrue”. Hun er som tidligere beskrevet blevet en lidt mere livligere og gladere kat.

Hun er rent faktisk blevet aktiv – og ikke mindst om natten!

Det er for så vidt godt nok. Hun huserer oppe på første-salen, og her kan vi så ligge og høre hende trampe rundt deroppe. Midt om natten.

Men vi andre er jo kommet i den alder, hvor blæren lige trykker lidt om natten, og så er det jo bare ud på potten. Og her skal vi være lidt mere opmærksomme, har vi konstateret.

For efter et natligt besøg på toilettet, havde Ronja sneget sig med ind. Åbenbart. Og lagt sig til at sove i vasketøjsposen. Noget hun aldrig nogensinde har praktiseret før.

Men resultatet var, at da næste natlige besøg kom, stod der en meget ulykkelig og utrolig sulten Ronja på badeværelset og bare ville ud. Her og Nu. Det kunne ikke gå få stærkt – og hun var jo sultedøden nær.

Så fremover må vi lige være mere opmærksomme på, hvor og hvornår Ronja er der eller ikke er der. Vi kan jo ikke have, at hun dør af sine natlige udflugter i stueetagen.

Reklamer

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: