Hop til indhold

At nyde tilværelsen

maj 15, 2017
Der er meget at holde øje med her

Der er meget at holde øje med her

Ronja nyder sit nye liv. Hun har stadig sine sove-rutiner, men hun går ikke i hi under dynen mere, som hun gjorde tidligere. Her er jo masser af plads og nye gemmesteder, der skal udforskes.

Hun har også skiftet sindelag – en lille smule. Hun vil stadig selv bestemme, hvem hun vil være ven med. Og det kan godt tage tid, før hun accepterer nye mennesker i sit liv. Men det har det jo altid gjort, folk skal bare respektere hende.

Men hun er blevet mildere, hvilket jo nok er alderen.

Ronja og hendes nye kammerat – okay, stort ord, men nye bekendt Hanibal, har det godt sammen. De kan nu ligge i samme sofa, hvilket er gevaldig hyggeligt.

Der er heller ingen problemer, hvis de skal være alene hjemme. Og når de er det, har de vist en lille fest. Vi tobenede kan jo nogenlunde se, hvad de har lavet.

Som regel har Hanibal invaderet sofaen, efter han har tømt Ronjas madskåle. Hun derimod har garanteret kommanderet rundt med ham. Og så har hun altid taget bad i hans vandskål og sovet i hans kurv.

Men lige så snart, vi sætter nøglen i døren og træder ind i entreen, ligger Hanibal på sin vante plads i kurven, og Ronja sover rævesøvn på yndlingspladsen – spisebordet.

Nu er solen og varmen så småt ved at komme, og det piner mig lidt, at jeg ikke tør lukke hende ud. Hun ville elske at ligge på havebordet i en solstråle. Men der er jeg nok en kylling. Her er alt for mange farer, som hun aldrig har mødt før. Så indtil videre må hun leve indendørs og bare nyde tilværelsen fra vinduerne.

Og egentlig tror jeg, at hun har nok i det …

Hanibal nyder derimod solen udendørs

Hanibal nyder derimod solen udendørs

 

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: