Hop til indhold

Den nye verden

marts 17, 2017
Wau - jeg kan gå på trapper

Wau – jeg kan gå på trapper

Der har været lidt stille her på bloggen. Men det har også været overvældende at gå fra bybo til landbo – for både Ronja og jeg.

Men … den største hurdle var nok, om Hanibal og Ronja kunne komme til at enes. Alt kunne gå galt. Hanibal kunne miste et øje – og Ronja kunne få knækket ryggen.

Intet af mine skrækscenarier er opstået. Vi har ikke haft afspærringer og langsom familiesammenføring her. Det er gået ud over al forventning.

Hanibal er sød og rar. Han lader som ingenting, selvom Ronja provokerer. Men nu kan hun gå forbi ham, både når han ligger i sin kurv og når han står oprejst. Så går hun bare under ham og lader lige sin hale strejfe hans bug. Hun er lidt af en frækkert.

De to banditter har fundet et fælles poteslag. De kommunikerer på en eller anden vis og respekterer samt accepterer hinanden. Så nu er vi tobenede ikke så nervøse mere. Banditterne kan endda være alene hjemme sammen, uden vi kommer hjem til kaos, blod og afrevne lemmer.

Ronja har lært meget det stykke tid vi har boet her. Hun er faktisk blevet en anden kat. Hun er blomstret op og ter sig som en lille killing.  Noget hun også har skulle lære er at gå på trapper.

Eftersom vi tidligere boede i en lejlighed, har hun jo ikke haft muligheden for at løbe på trapper. Men her er der en første sal, og da der først blev lukket op for den, overtog hendes nysgerrighed og vupti … op af trapperne. Nu hersker hun så over hele første salen. Men fred med det.

Det er så rart og varmer mit hjerte, at Ronja er vågnet på fra sin slummer og nu er en aktiv (yderst aktiv) kat, der er glad og faktisk også vennesjæl. Helt nye toner.

Jeg håber, at alt kommer til at blive endnu bedre, og jeg en dag kommer hjem og ser Hanibal og Ronja sammen i sofaen …

Åh nej, nu løber hun trappemarathon igen

Åh nej, nu løber hun trappemarathon igen

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: