Hop til indhold

Vi er her endnu

august 15, 2016
Jeg er her endnu

Jeg er her endnu

Der har været meget stille her på egokat. Desværre. Vi har haft lidt turbulens i vores daglige rutiner, og det har tæret på overskuddet til at skrive et indlæg.

Jeg fik et midlertidigt vikariat og når man har siddet hele dagen med skærmarbejde, har man ikke den store lyst til at fortsætte derhjemme.

Men nu er vikariatet slut, og jeg er hjemmegående igen. Dette passer Ronja fint, men så er min gamle mor blevet endnu ældre, og må nu nødtvunget bede mig om hjælp til blandt andet indkøb. Og det gør jeg selvfølgelig med glæde.

Så ryger der endnu en halv dag med det og når jeg kommer hjem, vil fruen selvfølgelig serviceres og nusses.

Derudover røg Papfar på hospitalet med en sprængt blindtarm og efterfølgende komplikationer. Så Ronja har ikke set sin bedste ven i et pænt stykke tid. Og jeg måtte passe hans frue, mens han var indlagt.

Så der har været lidt travlhed her på det sidste, men nu er der vist kommet styr på det igen. Papfar er hjemme hos sin frue, og Ronja glæder sig vist til at se ham igen, når han er kommet lidt til kræfter.

Nu tror jeg, at vi kan få de daglige rutiner tilbage og jeg kan få overskuddet til at skrive igen om Ronja. Og være en god oppasser og tjener for Ronja.

 

 

Reklamer

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: