Hop til indhold

Ronja og Johannes

juni 7, 2015
Og det er så Johannes

Og det er så Johannes

Johannes er en solsort. Johannes familie startede engang for længe siden, da jeg var lige flyttet ind her. Sådan cirka for 15 -16 år siden. Lige pludselig fløj en lille solsorteunge ind i ruden og drønede med et klask ned i havefliserne.

Jeg var straks ude og tjekke den lille fyr. Han var fortumlet og kunne ikke rigtig finde sine vinger. Jeg fik balanceret kræet over i mit fuglehus. Og så gik jeg i gang med at samle orm ind.

Jeg døbte ungen for Johannes og jeg håndfodrede ham. Mærkelig nok overlevede han – både min “mad” og havens farlige dyr.

Og lige siden den dag har jeg altid haft solsorte i min have. De kommer troligt og synger så smukt for mig og Ronja. Jeg kalder dem stadig væk for Johannes og de er alle sammen helt trygge ved mig.

Ronja og Johannes har også et fint forhold til hinanden. De hyggepludrer fra hver deres side af vinduet, og han har også lært at sige som Ronja. Hvilket forvirrer en hel del. Både hos Ronja og mig.

Men jeg holder meget af alle mine Johannes’er og er ikke i tvivl om, at Johannes I’s familie vil vedblive med at komme på dagligt besøg.

Og det er jo dejligt …

Reklamer

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: