Hop til indhold

BUNDEN ER NÅET

september 26, 2014
BUNDEN ER NÅET

BUNDEN ER NÅET

Forestil Jer at jeg er midt  i min dybeste dejligste REM-søvn. Jeg  er varm og tryg. Ronja ligger i sin side af sengen, snorker lidt – og alt ånder fred og idyl. Alt er perfekt.

Pludselig vågner Ronja. Hendes urinstinkt siger hende, at det er NU hun skal ud og jage på savannen. Nu er det jo sådan, at vi ikke bor på en savanne og det er også faktum, at hun ikke er den mest elegante og hensynsfulde kat – så hun hopper ikke bare over mig. Næ nej, hun vader over mig.

Det kan mærkes. Især når hun også lige skal strække ud. Stående med forbenene på mine hofter, holde fast med skarpe klør alt imens hun strækker hele kroppen.

Kampklar
Nu er hun kampklar. Hopper op på mig. Nu er jeg halvvågen. Og så med et smukt afsæt fra mine hofter sætter hun kurs mod savannen – læs køkkenet.

Her starter katastrofen.  Og hun kommer galopperende ind til mig. Skvatter over mig og jeg er snart helt vågen, men vælger dog at lade som om jeg sover.

Hun begynder at være ekstrem kærlig. Nusser mig i hovedet og håret.  Jeg ved godt, hvad der er galt. Hendes kikseskål er måske løbet tør.

Standhaftig
Men jeg er standhaftig. Lader stadig som om jeg sover. Jeg har – mens hun var ude i køkkenet lige kikket på uret. 03:15 viste de digitale mig. Så jeg rævesover videre.  Med en meget insisterende kærlig  kat over mig.

Kokon
Ronja bliver endnu mere insisterende og nu ved jeg, at det vil gå galt. Når hun spinder lige akkurat på den måde, ved jeg at hun griber til det mest nærliggende for hende. Tænder og klør.

Jeg ruller mig ind i dynen. Som en kokon. Prøver at beskytte mig fra det frådende uhyre, hun nu har udviklet sig til. Jeg ligger der totalt rullet ind i dynen og kampsveder.

Alt imens hun bræger mig ind i hovedet: BUNDEN ER NÅET!!

Skålen
Og jo – jeg stod til sidst op og fyldte skålen på. Det skal lige siges, at bunden var ikke nået, men man kunne dog godt se den – hvilket er de første tegn på kommende sultedød og elendighed herhjemme. I følge Ronjas verden.

Og da jeg havde fyldt den op, konstaterede fruen blot at alt var i orden og gik med ind i seng.

UDEN at have spist af den ekstraordinære servering …

Engang imellem har jeg lyst til at …

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: