Hop til indhold

Kulret kat

august 25, 2014
Jeg er lidt kulret i dag

Jeg er lidt kulret i dag

I dag har Ronja været total ustyrlig og kulret. Jeg ved ikke om, det er grundet vejrskiftet eller om hun bare er frustreret over et eller andet, jeg desværre ikke ved, hvad er.

Hun har ryddet mit sofabord. Alt blev væltet ned. Hun har væltet min vandkaraffel, nok fordi hun mente, at bordet skulle gøres rent.

Desværre gjorde hun det ikke lige i den efter min mening korrekte rækkefølge. Hun væltede først karaflen og dernæst ryddede hun bordet for alt. Så jeg har måttet lægge ting til tørre …

Brægen
Hun har fartet rundt i hele lejligheden. Højt brægende og selvfølgelig skulle alle også lige have en sang med på vejen. Derfor sad hun i havedøren og brægede hele sin historie ud.

Leg
Hun har leget med poser, med snor, med prop og i det hele taget været så aktiv, som jeg ikke har set hende længe. Hun har også åbnet for vandhaner, slæbt min ene sneakers ind i kattebakken og stjålet en ti-krone.

Afregning
Hun har forsøgt at takle mig flere gange, men jeg kender hende, så jeg ved, hvornår jeg skal passe på. Især hvor jeg sætter fødderne. Der er jo kontant afregning ved kasse et, hvis jeg kommer til at strejfe hende.

Sengeplads
Selvom jeg blev lidt irriteret på hende, synes jeg, det er sjovt og skønt at hun stadig er aktiv – og jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at slås om sengepladsen i aften …

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: