Hop til indhold

De fleste ulykker …

april 13, 2013
Man får hovedpine af at få en bordplade i smasken

Man får hovedpine af at få en bordplade i smasken

Sker som bekendt i hjemmet.

Kattesikring
Jeg synes selv, jeg har katte-sikret mit hjem efter bedste overbevisning.

Der kan jo lure mange farer indendørs for en kat. Men jeg var da helt overbevist om, at jeg havde fjernet enhver potentiel fare herhjemme.

Modtagelsesplads
Ronja plejer at tage imod mig i entreen på et lille bord, hun har stående der. Det er praktisk. Hun går ikke i vejen for mine fødder, og det er nemt lige at stikke hovedet ned til hende og gnide næser.

Komme-hjem-tider
Forleden dag, da jeg kom gående ad havegangen, sad Ronja i vinduet og skuede olmt. Hvis jeg ikke passer komme-hjem-tiderne, sidder hun altid i vindueskarmen og holder øje med, hvornår jeg så har tænkt mig at dukke op og servicere hende.

Men jeg var ikke så sent på den, den dag. Så hendes humør var højt, da hun så mig fra sin vinduesplads. Og hun stæsede ud i entreen for at sidde på sin plads.

Ulykken
Hun nåede det samtidig med at jeg kom ind i entreen, og med et smukt elegant hop sprang hun op på sit bord. Her skete det: Bordpladen havde løsnet sig – eller rettere, den var gået fra i limningen på den modsatte side. Så da Ronja landede på bordet, vippede pladen op og hun fik den lige i smasken.

Hun har siddet bordet fladt og i stykker – men det skal jeg vist ikke nævne. Det er nok bare bordets alder, der gør sig gældende i vakkelvornheden.

Det var jo selvfølgelig min skyld og det fik jeg da også læst og påskrevet. Nu skal jeg så i gang med lidt superlim. Sådan en frygtelig ulykke skal helst ikke gentage sig.

Men Ronja fik da selv praktiseret en øvelse udi vægtstangsprincippet

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: