Hop til indhold

Status over weekenden

september 24, 2012
Alt i alt har det været en rigtig god weekend

Alt i alt har det været en rigtig god weekend

Ronja lå og gjorde status over weekenden.

Hun er startet med indretningen af den kommende vinterbolig. Hun har nu to gange hevet hynden ned fra stolen og slæbt over til bølgepappet.

Jeg har så to gange hevet hynden op igen og lagt på plads. Det er nok noget, vi kan få lidt tid til at gå med et stykke tid fremover.

Hun har leget en del med en poseløs hank. Jeg kaster – hun henter. Hun har haft besøg af Papfar og talt om hele verdenssituationen.

Køkkenhjælp
Hun har hjulpet mig med at gøre plads til en ny stak tallerkner, og hun fandt en godtepind på hylden. Hun stak af med pinden, men hun kan ikke få folien af selv. Æv for det. Men selvfølgelig hjalp jeg hende.

Sofahygge
Vi har ligget sammenfiltret i sofaen og set film mens hun er blevet børstet, og det bedste ved hele weekenden: Hun fik et nyt stykke bølgepap.

Det er ikke kvadratisk som hendes yndlingsstykke, men en meget lang bane, og dette er alletiders. Der er stadig riller på det. Det kan man just ikke sige, der er på det gamle.

I hvert fald ikke mere. De er ligget helt flade. Så hun nyder det nye stykke pap. Jeg har ikke tænkt mig, hun skal beholde det. Der er dog grænser for, hvor meget bølgepap jeg vil have i stuen, men indtil videre får hun lov til at beholde det.

Men alt i alt har det været en god og hyggelig weekend for os begge to.

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: