Hop til indhold

Endnu en faldet fra

juni 19, 2012
Endnu en faldet fra

Endnu en faldet fra

Endnu en af mine venner er død. Det er nummer to indenfor en uges tid.

Det sætter uvilkårligt tanker i gang. Er jeg virkelig kommet i den alder, hvor vennerne falder fra? Ikke på grund af “vi er vokset fra hinanden”, uvenskab eller ligegyldighed. Men simpelthen grundet alvorlig sygdom og død?

Og hvad med mig selv? Gud ved, hvornår min udløbsdato er sat til?

Mange spørgsmål
Der dukker mange spørgsmål op. Min ven nummer et, der døde sidste mandag, havde ingen nære pårørende, men mange venner. Men alle regnede med, at andre ville iværksætte hele menageriet med bisættelse osv.

Det blev så mig, der har taget denne opgave og udfordring på mig. Jeg synes, vi alle sammen skal have lov til at have muligheden for et sidste farvel i samlet trop.

Hvis det havde gået over kommunen og dermed det offentlige ville vi højst sandsynligt ikke få noget som helst at vide om hvornår bisættelsen ville finde sted.

Min sidste vilje
Jeg vil gerne opfordre folk til, selv om det måske kan virke meget ubehageligt, at tage stilling til sin egen død i form af testamente eller Min sidste vilje.

Dyretestamente
Det er også vigtigt at tænke på sit kæledyr ifald man dør. Her er det en god ide at oprette et dyretestamente, der klart og tydeligt fortæller, hvad man selv ønsker, skal ske med sin firbenede ven

En sikker ting
En ting er i hvert fald sikkert, og det er at man skal dø på et eller andet tidspunkt. Og man kan selv fastsætte sine ønsker og så håbe på, at de efterladte efterlever disse.

Men så har man da gjort noget selv.

Reklamer

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: