Hop til indhold

Handikappede kæledyr

maj 20, 2012
Hund med kørestol. Foto: www.handicappedpets.com

Hund med kørestol. Foto: http://www.handicappedpets.com

Jeg sad og så en dokumentar fra DR1 i går. Et engelsk program om handikappede kæledyr og hvor langt, folk vil gå for deres kæledyr.

Det var et meget tankevækkende program om papegøjer på lykkepiller, inkontinente hunde og katte, der gik med ble, kørestole til hunde og kaniner samt benproteser.

Handikaphjælpemidler
Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Jeg har aldrig før set – eller tænkt over – at en kanin kan få en kørestol. Men det er åbenbart en god forholdsvis stor niche at være leverandør/producent af handikaphjælpemidler til dyr.

Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal mene om det. En af de hunde, man fulgte, var gamle 10-årige Katie, der grundet alder havde svært ved at gå.

Hun fik en kørestol, og der gik ikke længe før hun stæsede af sted – logrende og glad.

Følg dit hjerte og fornuft
Jeg tror man skal følge sit hjerte og ikke mindst fornuft, når det gælder ens kæledyr. Man må aldrig være egoistisk og holde liv i dyret for sin egen skyld.

Gu’ er det hårdt at sige farvel til et højt elsket familiemedlem, men det er vores ansvar at give vores dyr kærlighed, værdighed og et godt liv.

Feronomer
Da Ronja flyttede ind, var hun en kende følelsesforstyrret og vred. Jeg tyede til sidst til kunstige feronomer, som man kan købe i dyre domme hos dyrlægen.

Det er sådan en tingest, der sættes i en stikkontakt og som så spreder disse feronomer, der virker beroligende og afslappende på katte.

Hvor langt?
Det virkede, og hvert nytår køber jeg lige sådan en dims igen, da Ronja er meget skudræd. Det giver lidt ro for hende, og mig for den sags skyld.

Men hvor langt skal man gå?

 

From → Gamle indlæg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: