Hop til indhold

Ninja katten

marts 23, 2012
Hvis jeg ikke kan se dig - kan du heller ikke se mig

Hvis jeg ikke kan se dig - kan du heller ikke se mig

Ronja fik et flip i går aftes. Helt ud af det blå. Hun lå i sofaen. Jeg sad ved siden af og læste. Pludselig gik hun til angreb. Nu er hun ikke det lille pjevs på halvandet kilo mere, som da hun flyttede ind, så at få en otte kilos vred kat i hovedet er ikke sjovt.

Time-out
Det er ellers længe siden hun er gået efter struben. Heldigvis. Jeg fik hende verfet væk og jeg holdt time-out. Jeg satte mig i stedet over til computeren, så kunne hun være rasende for sig selv.

Men nej … hun for efter mig og fik hakket mig i benet. Nu var jeg en kende sur og det kunne hun godt fornemme, så hun daffede ind i soveværelset til time-out.

Mig tilbage i sofaen og der gik ikke lang tid, så kom Ronja luskede ind i stuen. Her oplevede jeg en adfærd, jeg ikke har set hos hende før.

Ninja
Jeg kunne jo fornemme hendes skridt (kan ikke undgås – hun tramper) og se hende ud fra øjenkrogen. Og lige så snart hun fornemmede, at min opmærksomhed var på hende, satte hun sig ned og kiggede væk.

Så kan man jo heller ikke se hende. Vel?

Hver gang jeg rettede min opmærksomhed mod bogen, flyttede hun sig med små poteskridt. Jeg var slet ikke klar over, jeg havde en ninja-kat. Således bevægede hun sig gennem stuen. Den lille lusker.

Og så sad hun pludselig og helt overraskende ved sofaen. Jeg forsøgte ikke at lade mig bemærke med hende. Jeg var ikke helt sikker på hendes humør.

Freden genoprettet
Meget langsomt kravlede hun op i sofaen og med et stort snøft og et efterfølgende grynt lagde hun sig til rette igen, og freden var genoprettet.

Da jeg gik i seng, kom hun også valsende med og skulle sørge for, at jeg faldt ordentlig i søvn. Alt var som det plejer igen. Jeg håber bare, at dette strubeangreb var et deja vu og ikke noget, der fremover gentager sig.

From → Gamle indlæg

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Hun længe leve (og jeg ligeså) « egokat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: